روش های مهاجرت

انواع روش های مهاجرت چیست؟

روش اول: تخصص شغلی

کشورهایی مانند کانادا و استرالیا که افرادی را بر اساس سن، تحصیلات، سابقه کار و سطح زبان ارزیابی کرده و به آنها اقامت می‌دهند. شما در این فرآیند ارزیابی باید به نمره مدنظر آنها برسید.

مزایای این روش:

  • هزینه پایین

روش دوم: روش ثبت شرکت (معمولا در اروپا)

این روش که در کشورهایی مانند اسلواکی، لهستان، آلمان و… مرسوم است یکی از بهترین روش های مهاجرت می‌باشد. در این روش برای شما شرکتی ثبت می‌شود و شما اجازه کار و هرگونه فعالیت تجاری با شرکت خود دارید.

مزایای این روش:

  • اخذ اقامت و دریافت حقوق شهروندی
  • نیاز به استخدام کارمند در شرکت ثبت شده ندارید.
  • نیازی به نشان دادن سابقه شغلی و مدرک زبان ندارید.
  • شما می‌توانید در تمامی کشورهای عضو حوزه شنگن کار، زندگی یا تحصیل کنید.
  • امکان داشتن انواع حساب های بین المللی و دریافت  MasterCard، Visa card و سایر کارت‌های اعتباری
  • خرید و فروش و داشتن انواع سند منقول و غیر منقول به نام خودتان
  • امکان دریافت ویزای کشورهایی مانند آمریکا، کانادا و استرالیا به پشتوانه داشتن اقامت اروپا
  • با داشتن کارت اقامت می‌توانید از هرجایی به تمامی کشورهای حوزه شنگن سفر کنید.

معایب این روش:

  • پرداخت حداقل مالیات ۳۰۰۰ تا ۴۰۰۰ یورو به صورت سالانه و تا ۵ سال.

روش سوم: خرید ملک

شما در تمامی کشورهای اروپایی (بجز سوئیس) می‌توانید با خرید ملک یا خرید سهام شرکت‌های سهامی عام به مبلغ حداقل ۱۶۰٫۰۰۰ یورو اقامت اروپا را کسب کنید. مزایای این روش به‌انضمام مزایای گفته شده در روش فوق آن است که از مالیات سالانه برحسب درآمد خود معاف هستید.

معایب این روش:

  • از معایب این روش آن است که باید ۹% ارزش افزوده به همراه حق بنگاه املاک را پرداخت کنید.
  • با توجه به کشور انتخابی، ممکن است از همان ابتدا بجای اقامت، تنها ویزا دریافت کنید. البته با خرید املاک گرانتر (بالای ۵۰۰ هزار یورو) احتمالا بعد از یک سال اقامت دربافت خواهید کرد.

 

روش چهارم: تمکن مالی

این روش هم‌اکنون تنها برای کشورهای اسپانیا، ایتالیا و یونان وجود دارد. در واقع در این روش باید در یکی از حساب های بانکی خود در ایران مبلغی بین ۵۰٫۰۰۰ تا ۳۰۰٫۰۰۰ یورو داشته باشید و پرینت آن را ارائه دهید. ضمنا این کار را باید سالانه و تا ۵ سال انجام دهید.

مزایای این روش:

  • مالیاتی برای شما وجود ندارد.

معایب این روش:

  • سال اول به شما اقامتی تعلق نمی‌گیرد و تنها یک ویزای مولتی ۱ ساله خواهید داشت.
  • پس از یکسال با بررسی شرایط شما ممکن است به شما اقامت تعلق بگیرد.
  • اجازه اشتغال و تجارت ندارید.

روش پنجم: ازدواج

روش ششم: پناهندگی