ما را دنبال کنید:

دکتر سعید محمدی-وکیل مهاجرت ترکیه اروپا کانادا

ویزا و مهاجرت

خانه مجارستان

ویزای توریستی مجارستان، شرایط و مدارک اخذ ویزای توریستی مجارستان و فرآیند اخذ ویزای توریستی مجارستان در این مقاله به طور علمی مورد تجزیه و تحلیل قرار خواهد گرفت.

ویزای توریستی مجارستان نیازمند مدارک مختلفی است. مجارستان کشوری است در مرکز اروپا و از لحاظ تاریخی و فرهنگی نیز می تواند یکی از گزینه های شما برای سفر به این کشور باشد در این مقاله سعی شده است نکاتی اساسی و مهم ویزای توریستی مجارستان توسط کارشناسان و متخصصین سازمان حقوقی مهاجرتی دکتر سعید محمدی مورد بررسی قرار گیرد تا شما بتوانید اطلاعات لازم در این زمینه را به دست آورید و تمامی سوالات و ابهامات ذهنی شما برطرف شود. در صورت نیاز به کسب اطلاعات بیشتر و تکمیلی می توانید با کارشناسان سازمان حقوقی مهاجرتی دکتر سعید محمدی تماس حاصل نموده و مشاوره رایگان دریافت کنید.

ویزای توریستی مجارستان و شرایط عمومی

مجارستان یک گوهر پنهانی است که به عنوان نقطه اتصال بین کشورهای غربی مانند اتریش و جمهوری چک محسوب شده و عنوان یک مقصد گردشگری در حال ظهور را بدست آورده است. برای مسافرت به مجارستان، به ویزای توریستی مجارستان نیاز خواهید داشت که ویزای شنگن نام دارد. این ویزا یک سند رسمی است که اجازه می دهد یک فرد برای سفر به مجارستان و تمام کشورهای دیگر عضو شنگن در مدت مشخص به گشت و گذار بپردازد.

مجارستان در تاریخ 21 دسامبر 2007 به منطقه شنگن ملحق شد. از آن زمان، ویزا و مجوز اقامت صادر شده توسط یکی از کشورهای عضو شنگن برای مجارستان نیز معتبر است و همچنین ویزا / مجوز اقامت صادر شده توسط مقامات مجارستان – به عنوان یک قاعده کلی برای کل منطقه شنگن نیز معتبر است.

اتحادیه اروپا شامل کشورهای اتریش، بلژیک، جمهوری چک، دانمارک، استونی، فنلاند، فرانسه، آلمان، یونان، مجارستان، ایتالیا، لتونی، لیتوانی، لوکزامبورگ، مالت، هلند، لهستان، پرتغال، اسلواکی، اسلوونی، اسپانیا و سوئد و نیز نروژ، ایسلند، سوئیس و لیختن اشتاین می باشد. در حال حاضر 6 کشور عضو اتحادیه اروپا یعنی بلغارستان، کرواسی، قبرس، ایرلند، رومانی و انگلستان ویزای شنگن را صادر نمی کنند.

ویزای توریستی مجارستان و مدارک مورد نیاز

براساس چک لیست ویزای توریستی مجارستان، داشتن اسناد و مدارکی ضروری می باشد و این مدارک باید برای درخواست ویزا در سفارت مجارستان ارائه شوند. فرم درخواست ویزای توریستی مجارستان یکی از موارد مهم این لیست است که باید به درستی و با جزئیات دقیق پر شود. ارائه اسناد و مدارک درست و دقیق به منظور پیشگیری از عدم صدور ویزا یا عدم برگزاری مصاحبه ویزای  توریستی مجارستان در سفارت این کشور الزامیست.

در ادامه به معرفی اسناد و مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای توریستی مجارستان خواهیم پرداخت:

  • فرم درخواست روادید توریستی مجارستان

دانشجویان دوره فوق لیسانس و دکترا از امتیاز بردن همراه برخوردار خواهند بود. همچنین دانشجویان دوره ها می توانند حداکثر 20 ساعت در هفته را به کار دانشجویی بپردازند.

مدت زمان صدور این ویزا بین 45 تا 60 روز به طول خواهد انجامید.

  • 3 عکس 35-40 میلی متر در فاصله ی نزدیک سر و بالای شانه ها، به طوری که صورت 70-80٪ از عکس را گرفته باشد و پس زمینه سفید گرفته شده باشد

دانشجویان دوره فوق لیسانس و دکترا از امتیاز بردن همراه برخوردار خواهند بود. همچنین دانشجویان دوره ها می توانند حداکثر 20 ساعت در هفته را به کار دانشجویی بپردازند.

مدت زمان صدور این ویزا بین 45 تا 60 روز به طول خواهد انجامید.

  • بیمه درمانی در خارج از کشور برای همه کشورهای شنگن معتبر است. بیمه باید برای متقاضی حداقل 30،000 یورو یا معادل آن را پوشش دهد، برای همه خطرات مانند تصادف، بیماری، اورژانس پزشکی، ورود و خروج + 2 روز اضافی

دانشجویان دوره فوق لیسانس و دکترا از امتیاز بردن همراه برخوردار خواهند بود. همچنین دانشجویان دوره ها می توانند حداکثر 20 ساعت در هفته را به کار دانشجویی بپردازند.

مدت زمان صدور این ویزا بین 45 تا 60 روز به طول خواهد انجامید.

  • صورت های مالی

دانشجویان دوره فوق لیسانس و دکترا از امتیاز بردن همراه برخوردار خواهند بود. همچنین دانشجویان دوره ها می توانند حداکثر 20 ساعت در هفته را به کار دانشجویی بپردازند.

مدت زمان صدور این ویزا بین 45 تا 60 روز به طول خواهد انجامید.

  • مدارک تحصیلی و مدارک پرداختی

دانشجویان دوره فوق لیسانس و دکترا از امتیاز بردن همراه برخوردار خواهند بود. همچنین دانشجویان دوره ها می توانند حداکثر 20 ساعت در هفته را به کار دانشجویی بپردازند.

مدت زمان صدور این ویزا بین 45 تا 60 روز به طول خواهد انجامید.

  • بازپرداخت مالیات بر درآمد

دانشجویان دوره فوق لیسانس و دکترا از امتیاز بردن همراه برخوردار خواهند بود. همچنین دانشجویان دوره ها می توانند حداکثر 20 ساعت در هفته را به کار دانشجویی بپردازند.

مدت زمان صدور این ویزا بین 45 تا 60 روز به طول خواهد انجامید.

  • رزرو هتل یا محل اقامت (پوشش تمام مدت اقامت در نظر گرفته شده باشد)

دانشجویان دوره فوق لیسانس و دکترا از امتیاز بردن همراه برخوردار خواهند بود. همچنین دانشجویان دوره ها می توانند حداکثر 20 ساعت در هفته را به کار دانشجویی بپردازند.

مدت زمان صدور این ویزا بین 45 تا 60 روز به طول خواهد انجامید.

  • رزرو پرواز بازگشت

دانشجویان دوره فوق لیسانس و دکترا از امتیاز بردن همراه برخوردار خواهند بود. همچنین دانشجویان دوره ها می توانند حداکثر 20 ساعت در هفته را به کار دانشجویی بپردازند.

مدت زمان صدور این ویزا بین 45 تا 60 روز به طول خواهد انجامید.

  • NOC برای کارمندان دولتی

دانشجویان دوره فوق لیسانس و دکترا از امتیاز بردن همراه برخوردار خواهند بود. همچنین دانشجویان دوره ها می توانند حداکثر 20 ساعت در هفته را به کار دانشجویی بپردازند.

مدت زمان صدور این ویزا بین 45 تا 60 روز به طول خواهد انجامید.

  • گواهی ازدواج در صورت متاهل بودن

دانشجویان دوره فوق لیسانس و دکترا از امتیاز بردن همراه برخوردار خواهند بود. همچنین دانشجویان دوره ها می توانند حداکثر 20 ساعت در هفته را به کار دانشجویی بپردازند.

مدت زمان صدور این ویزا بین 45 تا 60 روز به طول خواهد انجامید.

  • اگر كودك تنها با يكی از والدین مسافرت می كند، رضايت كتبي توسط دفتر اسناد رسمي والدين يا سرپرست كودك، الزامی است

دانشجویان دوره فوق لیسانس و دکترا از امتیاز بردن همراه برخوردار خواهند بود. همچنین دانشجویان دوره ها می توانند حداکثر 20 ساعت در هفته را به کار دانشجویی بپردازند.

مدت زمان صدور این ویزا بین 45 تا 60 روز به طول خواهد انجامید.

  • قرارداد استخدام

دانشجویان دوره فوق لیسانس و دکترا از امتیاز بردن همراه برخوردار خواهند بود. همچنین دانشجویان دوره ها می توانند حداکثر 20 ساعت در هفته را به کار دانشجویی بپردازند.

مدت زمان صدور این ویزا بین 45 تا 60 روز به طول خواهد انجامید.

  • نامه جاری بانک از آخرین 6 ماه

دانشجویان دوره فوق لیسانس و دکترا از امتیاز بردن همراه برخوردار خواهند بود. همچنین دانشجویان دوره ها می توانند حداکثر 20 ساعت در هفته را به کار دانشجویی بپردازند.

مدت زمان صدور این ویزا بین 45 تا 60 روز به طول خواهد انجامید.

  • گواهی عدم اعتراض از سوی کارفرمایان

دانشجویان دوره فوق لیسانس و دکترا از امتیاز بردن همراه برخوردار خواهند بود. همچنین دانشجویان دوره ها می توانند حداکثر 20 ساعت در هفته را به کار دانشجویی بپردازند.

مدت زمان صدور این ویزا بین 45 تا 60 روز به طول خواهد انجامید.

  • دعوت نامه با آدرس و شماره تلفن از طرف اعضای خانواده یا حامی مالی در کشور مقصد – در صورت لزوم

دانشجویان دوره فوق لیسانس و دکترا از امتیاز بردن همراه برخوردار خواهند بود. همچنین دانشجویان دوره ها می توانند حداکثر 20 ساعت در هفته را به کار دانشجویی بپردازند.

مدت زمان صدور این ویزا بین 45 تا 60 روز به طول خواهد انجامید.

اگر خود صاحب شغل باشید:

  • یک کپی از مجوز کسب و کار
  • نامه جاری بانک از آخرین 6 ماه شرکت
  • بازگشت مالیات بر درآمد (ITR)

اگر دانش آموز یا دانشجو هستید:

  • اثبات ثبت نام
  • نامه تاییدیه از مدرسه یا دانشگاه

اگر بازنشسته هستید:

  • نامه بازنشستگی
  • نامه جاری بانک از آخرین 6 ماه شرکت

مهاجرت به مجارستان

ویزای توریستی مجارستان و مدت درخواست

مدت مجاز برای درخواست ویزای شنگن به شرح زیر است:

  • یک درخواست ویزا ارسال شود – سه ماه قبل از شروع سفر برنامه ریزی شده.
  • یک درخواست ویزا را ارسال شود – حداکثر 15 روز کاری قبل از تاریخ قصد
  • زمان توصیه شده برای درخواست ویزا – حداقل سه هفته قبل از سفر می باشد.

براساس نوع ویزا که توسط سفارت / کنسولگری خاص مجارستان صادر می شود محدودیت های مختلفی وجود دارد که برای ویزای خاص مطابق با ماهیت مسافرت و سایر شرایط مربوطه اعمال می شود. با این حال، رایج ترین نوع ویزا که به مسافرین اعطا می شود، ویزای 3 ماهه است که شخص می تواند حداکثر تا 90 روز را در هر شش ماهه از تاریخ ورود به کشور مجارستان بگذراند.

ویزای توریستی مجارستان و تمدید آن

در صورت نیاز به تمدید مدت حضور در کشور مجارستان به دلایل شخصی، شغلی، پزشکی و یا غیره، متقاضی می بایست پس از مراجعه به سفارت کشور خود و اداره مهاجرت مجارستان، درخواست خود برای افزایش ویزای شنگن را ارائه دهد.

بسته به ماهیت سفر فرد، چندین سند دیگر مورد نیاز خواهند بود که باید برای دریافت ویزای طولانی مدت به نام ویزای ملی “D” پیوست شوند.

ویزای توریستی مجارستان و وقت سفارت مجارستان

قبل از رفتن به سفارت، هر فرد می بایست از قبل وقت سفارت درخواست کند. تمام مدارک درخواست شده باید در زمان ارسال ارائه شوند و درخواست های ناقص بررسی نمی شوند. قرار ملاقات اجباری است و باید برای هر متقاضی پرونده تشکیل شود.

وقت سفارت مجارستان عموماً 2 ماهه می باشد.

برای رزرو وقت سفارت، مدارک ذیل باید فراهم شوند:

  • نام کامل
  • شماره پاسپورت
  • تاریخ انقضای پاسپورت
  • ملیت
  • جنسیت
  • تاریخ تولد
  • شماره تماس
  • تاریخ سفر
  • تاریخ مورد نظر وقت سفارت
  • تعیین نوع ویزا

این وقت سفارت ها قابل لغو کردن نمی باشند و در صورت حضور پیدا نکردن متقاضی، فرد باید وقت دیگری را تنظیم کند.

در انتها، آدرس و وبسایت سفارت مجارستان در تهران آمده است:

https://teheran.mfa.gov.hu/irn

آدرس: استان تهران، تهران، منطقه ۳، میدان هدایت، خیابان شادلو، شماره 10، شادلو

تلفن: 021 2255 0452

ویزای توریستی مجارستان و پروسه اقدام

ویزای توریستی مجارستان دارای پروسه ای است که شخص متقاضی ویزا توریستی مجارستان باید درست و دقیق آن را طی کرده و در موعد مقرر انجام دهد. پروسه اقدام برای ویزای توریستی مجارستان شامل موارد زیر است:

  • انتخاب ویزای گردشگری
    • پاسپورت و مدارک هویتی
    • فرم درخواست صدور ویزا
    • عکس پاسپورتی
    • بیمه سفر
    • پیشنهاد کاری از کارفرما
    • مدارک تایید کننده تمکن مالی برای ورود به گرجستان به میزان ۱۷۰۰ دلار
    • فرم پر شده دلیل مسافرت به گرجستان
    • پرداخت هزینه صدور ویزا
  • پیدا کردن محل ارائه درخواست

سفارت خانه

یکی از کنسولگری ها

مرکز ویزای معتبر

سفارتخانه / کنسولگری یکی دیگر از کشور های شنگن که با سفارت کشور مقصد در تبادل است

  • انتخاب مناسب ترین زمان برای ارسال درخواست

با توجه به این که سفارتخانه ها و کنسولگری های شنگن در سراسر جهان باید یک ویزای شنگن را تصویب نمایند، شما تنها در دوره تعیین شده در سال می توانید درخواست ویزای توریستی مجارستان را ارائه دهید

  • تعیین وقت سفارت

برای تکمیل درخواست باید یک وقت سفارت برای صدور ویزای شنگن رزرو شود

  • پر کردن فرم درخواست ویزا

فرم درخواست را دانلود کرده و آن را با دقت و صادقانه پر کنید و اطلاعات زیر را در فرم درخواست شنگن قرار دهید:

اطلاعات شخصی

اطلاعات در مورد پیشینه فرد

هدف از ورود به حوزه شنگن

  • جمع آوری مدارک مورد نیاز

مدارک مورد نیاز بخش مهمی از درخواست ویزا هستند. معمولا این اسناد به دو گروه تقسیم می شوند.

گروه اول از مدارک مورد نیاز استاندارد است که شامل موارد زیر است:

  • فرم درخواست ویزا
  • پاسپورت معتبر
  • دو عکس پاسپورتی
  • بیمه مسافرتی
  • رزرو پرواز رفت و برگشت
  • برنامه سفر با تاریخ و شماره پرواز مشخص ورود و خروج از کشور حوزه شنگن
  • اثبات محل اقامت
  • اثبات مالیات و غیره
  • شرکت در مصاحبه ویزا

در طول مصاحبه، از فرد سوالات شخصی در مورد محل اقامت، سفر مورد نظر و سایر جزئیات سفر خواسته می شود. پاسخ ها باید سازگار با اطلاعات موجود در فرم درخواست و سایر اسناد باشد. مصاحبه ممکن است حدود 10 تا 15 دقیقه طول بکشد.

برخی از سوالاتی که ممکن است در طی مصاحبه مطرح شود:

کدام کشورها در شنگن شما قصد سفر دارید؟

آیا شما عضوی از خانواده یا دوستان خود را در اروپا دارید؟

هدف شما از این بازدید چیست؟

چه کسی برای بازدید شما هزینه پرداخت خواهد کرد؟

آیا ازدواج کرده اید؟ اگر بله، همسر شما چه کار می کند؟ برای چه مدت ازدواج کرده اید؟

آیا بچه دارید؟ اگر بله، چند ساله هستند؟، چه کار می کنند؟

چه مدت می خواهید در اروپا بمانید؟

کجا اقامت می کنید؟

مدارک تحصیلی شما چیست؟

برای کدام شرکت کار می کنید؟

  • پرداخت هزینه ویزا

هنگام درخواست ویزای شنگن هزینه ی درخواست ویزا را باید پرداخت شود، که غیر قابل بازپس دهی می باشد.

در حال حاضر هزینه ویزای شنگن € 60 برای هر نفر است. کودکان و بعضی از گروه های خاص دیگر هزینه های کم و یا هیچ گونه هزینه ای را پرداخت نمی کنند.

  • انتظار برای نتیجه درخواست ویزا

اگر چه در اغلب موارد مراحل صدور ویزا حدود 15 روز طول می کشد، اما امکان این که این روند طولانی تر بشود وجود دارد. این دوره را می توان از 15 تا 30 روز در برخی از کشورها در مورد برخی از شهروندان تعمیم داد.

  • تایید درخواست ویزا

با دریافت ویزا، برچسب های مربوط به ویزا از جمله دوره ای که اجازه داده می شود فرد در اروپا باقی بماند باید به دقت بررسی شوند. در غیر این صورت، در طول زمان اقامت در حوزه ی شنگن ممکن است عواقبی برای فرد در پی داشته باشد.

نمونه ویزای توریستی مجارستان:

هزینه های زندگی در مجارستان

ویزای توریستی مجارستان (با وثیقه یا بدون وثیقه)

به منظور اخذ ویزای توریستی مجارستان سفارت یا کنسولگری این کشور ممکن است خواهان ارائه اسناد محرمانه  ای باشد که یکی از آنها “قدرت امرار معاش” می باشد. این یک سند پذیرفته شده برای نشان دادن این است که فرد به عنوان یک متقاضی برای ورود به کشور مجارستان توان مالی لازم برای سفر و اقامت در خارج از کشور خود در منطقه شنگن را دارد یا خیر. سازمان حقوقی مهاجرتی دکتر سعید محمدی به شما در این زمینه مشاوره و راهنمایی های لازم را ارائه خواهد نمود.به طور کلی برای اخذ ویزای توریستی مجارستان، چندین روش شناخته شده برای اثبات کافی بودن قدرت مالی شما وجود دارد:

  • نامه بانکی شخصی که نشان دهنده فعالیت مالی می باشد (برای حداقل 3 ماه گذشته)
  • کارت اعتباری
  • مقدار پول نقد
  • چک های مسافرتی
  • فیش حقوقی
  • اثبات اشتغال به کار
  • مدارک حمایتی برای تایید آمادگی حامیان برای پوشش هزینه ها در طول اقامت فرد
  • اثبات اقامت گاه از پیش پرداخت شده
  • مدرک مربوط به محل اقامت خصوصی
  • مدرک حمل و نقل از پیش پرداخت شده

با توجه به روش های  معیشتی، مقررات (Ec) شماره 810/2009 پارلمان اروپا و شورای اروپا در  13 جولای 2009، ایجاد یک کد عمومی برای ویزا به عنوان “کد ویزا ” مشخص می شود که:

در ماده 14 (c) خود آمده است که:

“اسناد و مدارک که نشان می دهد متقاضی دارای امکانات کافی برای گذراندن زندگی برای مدت اقامت در نظر گرفته شده و برای بازگشت به کشور مبدأ یا محل اقامت خود یا برای گذراندن به یک کشور ثالث که به طور قانونی پذیرفته می شود یا او در موقعیتی است که طبق ماده 5 (1) (c) و (3) قانون به مرزهای کشورهای شنگن وارد شود. “

انواع ویزاهای شنگن

ویزای توریستی مجارستان و خدمات سازمان حقوقی مهاجرتی دکتر سعید محمدی

سازمان حقوقی مهاجرتی دکتر سعید محمدی با سال ها تجربه در زمینه مهاجرت و اخذ ویزاهای متفاوت و با کادر مجرب بر آن است که آسان ترین و کم هزینه ترین روش ممکن برای ویزای توریستی مجارستان را برای شما عزیزان فراهم کند تا در اسرع وقت ویزای توریستی خود را برای کشور مجارستان و حوزه ی شنگن دریافت کنید. سازمان حقوقی مهاجرتی دکتر سعید محمدی با دانش روز حقوقی ایران و مجارستان بهترین راه حل را برای شما بوجود می آورد.

ویزای توریستی مجارستان و ریجکتی

اگر ویزا رد شود یا لغو شود، متقاضیان ویزا حق درخواست تجدیدنظر را دارند. درخواست تجدید نظر می تواند شخصاً توسط متقاضی یا شخصی که وکیل مدافع متقاضی در 8 روز پس از دریافت تصمیم در مورد لغو و 3 روز از تاریخ دریافت تصمیم باطل کردن ویزا اقدام گردد. برای ویزای توریستی مجارستان اداره کنسولگری وزارت امور خارجه طی 15 روز تصمیم خود را در مورد درخواست تجدیدنظر رد ویزا و ظرف 5 روز در مورد  ابطال ویزا اعلام می کند.

درخواست تجدید نظر باید به صورت کتبی ارائه شود و باید توسط متقاضی یا وکیل وی امضا شود.

هزینه پرونده تجدید نظر 30 یورو می باشد که باید هنگام درخواست تجدید نظر پرداخت شود. هزینه پروسه تجدید نظر را نمی توان بازپس داد، حتی در صورت مثبت بودن تصمیم. امکان کاهش هزینه ها وجود ندارد.

درخواست تجدید نظر ویزای توریستی مجارستان باید به زبان مجارستانی یا به هر زبان رسمی دیگر اتحادیه اروپا ارائه شود. اگر متقاضی درخواست تجدیدنظر را در یک زبان دیگر ارائه کند، باید یک ترجمه رسمی با درخواست تجدید نظر ارسال کند.

متقاضی یا وکیل وی می تواند در طی مراحل درخواست تجدید نظر مدارک بیشتری را ارائه دهد و متقاضی را می توان برای مصاحبه ویزای توریستی مجارستان به طور شخصی به کنسولگری احضار کرد.

دادگاه تجدید نظر می تواند بررسی قضایی انجام دهد.

در صورت امتناء یک درخواست جدید ممکن است در هر زمان ارائه شود اما هزینه ویزا باید دوباره پرداخت شود.

سازمان حقوقی مهاجرتی دکتر سعید محمدی آمادگی دارد تا در صورت وجود ریجکتی در پرونده شما، شما را تا دریافت ویزای مجارستان همراهی کند.

ویزای توریستی مجارستان تضمینی و با گارانتی

مجارستان در بین کشورهای حوزه ی شنگن رتبه ی ۱۲ را دارد که تقریباً در رده میانی آسان بودن یا سخت بودن دریافت ویزای شنگن قرار دارد. سازمان حقوقی مهاجرتی دکتر سعید محمدی با بررسی پروفایل های متقاضیان و انطباق شرایط آن ها با معیارهای ویزای شنگن بهترین راه را برای متقاضی پیدا خواهند کرد به گونه ای که کارشناسان ما تضمین می کنند که فرد ویزای حوزه ی شنگن را در صورت برآورد کردن معیارهای تعیین شده، بدست می آورد.

شماره کشورهای شنگن ویزاهای یکنواخت درخواست شده کل ویزیهای یکنواختی که صادر شده است کل ویزاهای چند وروده صادر شده کل LTV های صادر شده ویزاهای یکنواخت صادر نشده درصد ویزاهای صادر نشده درصد MEV
۱ آیسلند 7,610 7,154 5082 0 73 0.96% 71.04%
۲ لوگزامبورگ 10,004 9,618 8,030 24 370 3.70% 83.49%
۳ اسلوکیا 41,639 40,552 28,922 221 866 2.08% 71.32%
۴ استونیا 138,249 136,324 119,677 70 1,671 1.21% 87.79%
۵ اسلونیا 29,257 23,491 11,034 3285 2,481 8.48% 46.97%
۶ لاتویا 166,800 164,175 126,777 131 2,579 1.55% 77.22%
۷ لیتوانی 413,966 406,872 331,011 129 4,932 1.19% 81.36%
۸ فنلاند 827,520 814,047 729,559 2,742 9,337 1.13% 89.62%
۹ مالت 37,881 27,785 8,380 139 9,557 25.23% 30.16%
۱۰ دانمارک 152,467 141,353 65,668 99 9,585 6.29% 46.46%
۱۱ نروژ 196,082 182,062 48,177 2,844 11,176 5.70% 26.46%
۱۲ مجارستان 263,940 249,393 139,730 441 14,106 5.34% 56.03%

اگر فردی قبلا از منطقه شنگن بازدید نکرده باشد ویزای معمولی یکبار ورود برایش صادر می شود. هنگامی که اولین بازدید را طبق مقرارات ویزا اعطا گردید، این امکان وجود دارد که برای دو یا چند دفعه  ای دیگر درخواست ویزا ی جدید فرد درخواست بکند، زیرا می تواند مستندات مربوط به این بازدید ها را ارائه دهد. پس در صورتی که فردی قبلا ویزای شنگن داشته باشد و طبق مقرارات رفتار کرده باشد صدور مجدد ویزای شنگن برای وی تقریبا تضمین شده اشت ولی برای اشخاصی که برای بار نخست درخواست می دهند تضمینی برای صدور ویزا هر چند که مدارکشان تکمیل باشد، وجود ندارد.

توجه: هر فرد می تواند در مدت 3 ماه از تاریخ صدور ویزا سفر کند و بعد از آن دیگر این امکان وجود ندارد.

البته دارندگان ویزای شنگن همچنان کنترل مهاجرتی می شوند و ورود به هیچ یک از کشورهای شنگن را ضمانت نمی شود حتی اگر یک ویزای معتبر برای این کشورها داشته باشند.

ویزای توریستی مجارستان و نکات مهم

ویزای توریستی مجارستان دارای نکات مهمی است که شخص برای اقدام باید در نظر بگیرد :

  • آخرین فرم درخواست را دانلود کرده زیرا تنها فرم های جدید پذیرفته می شوند.
  • اطمینان حاصل شود که تمامی جاهای خالی مورد نیاز پر شوند.
  • ستونی خالی نماند؛ اگر احساس می کنید که ستون هایی هستند که با پرونده شما مطابقت ندارند، آنها را با NA (بدون پاسخ) پر کنید.
  • به یاد داشته باشید که فرم را دوبار چاپ کنید در پایان هر دو نسخه را امضا کنید.
  • برای افراد زیر سن قانونی، والدین باید یک رضایت نامه کتبی ارائه دهند که در ستون مربوطه فرم درخواست وارد شود.

ویزای توریستی مجارستان و سخن پایانی

ویزای توریستی مجارستان و راه های اخذ و شرایط و مدارک مورد نیاز آن در این مقاله مورد بحث و بررسی قرار گرفت. شما عزیزان جهت اخذ اطلاعات بیشتر می توانید با مشاورین تخصصی ما درسازمان حقوقی مهاجرتی دکتر سعید محمدی تماس حاصل فرموده و مشاوره رایگان دریافت کنید و یا در قسمت دیدگاه نطرات و پرسش های خود را بیان کنید و پاسخ خود را در کوتاه ترین زمان پاسخ خود را دریافت کنید تا شما را در این امر مهم ,ویزا توریستی مجارستان یاری نمایند.

مهاجرت به کانادا