ما را دنبال کنید:

دکتر سعید محمدی-وکیل مهاجرت ترکیه اروپا کانادا

ویزا و مهاجرت

خانه تولد

پاسپورت کانادایی

مادران باردار

با در نظر گرفتن شرایط و اوضاع اقتصادی و سیاسی حاکم بر دنیای امروز، داشتن پاسپورت دوم و اجازه اقامت در کشوری دیگر بلاخص یک کشور توسعه یافته، می تواند یکی از مطمئن ترین سرمایه گذاری در جهت تأمین منافع خانواده باشد. یکی از راه های مهاجرت و اقامت در کانادا، تولد در این کشورست. قانون «اصل خاک»، قانونی است که فرزند متولد شده در خاک یک کشور را، فارغ از نوع اقامت والدین آن به شهروندی می شناسد. یعنی فرزند والدینی که با ویزای توریستی (موقت) و یا حتی آن‌هایی که به‌صورت غیرقانونی وارد کشوری شده باشند، را نیز شامل می‌شود و از بدو تولد از تمام مزایای شهروندی بدون نیاز به زندگی در آن کشور، بهره مند می گردد . تنها افرادی که مشمول این قانون نمی‌شوند دیپلمات‌ها هستند (افرادی که با پاسپورت دیپلماتیک در کشوری سکونت دارند). کانادا از جمله کشورهایی است که به این قانون پایبند می باشد. این نوع از مهاجرت، گردشگری تولد نامیده می شود. برای اخذ پاسپورت کانادایی برای نوزاد لازم است که بعد از تولد نوزاد، مراحل اداری ازجمله پر کردن تعدادی فرم و فرستادن درخواستی رسمی طی شود و درصورتی‌ که نوزاد دارای اقوام نزدیک در کانادا نباشد، حتماً برای اخذ پاسپورت کانادایی نوزاد، باید از وکیل مورد تائید استان استفاده شود. در حال حاضر آمریکا و کانادا تنها کشورهای توسعه‌ یافته‌ای هستند که به فرزندان اتباع خارجی که در خاک آن‌ها متولد می‌شوند شهروندی نامشروط می دهند. مزیت دیگر تولد نوزاد در این کشور اینست که راه اقامتی پدر و مادر را نیز هموار کند. از سوی دیگر در حال حاضر تنها شهروندان کانادا این امکان را دارند که بدون ویزا وارد خاک آمریکا شوند و در این کشور کار و تحصیل نمایند و این یکی از مهمترین مزیت های شهروندی در کانادا بشمار می رود. برای حفظ شهروندی، فرزند شما هیچ‌گونه نیازی به زندگی و یا اقامت در کانادا نخواهد داشت و مادام‌العمر شهروندی کانادایی خود را حفظ خواهد کرد. تا بحال کشورهای زیادی درصدد تغییر و یا لغو قانون «اصل خاک» از قوانین خود بوده اند که از میان آنها میتوان استرالیا، نیوزیلند، ایرلند و فرانسه را نام برد..

متقاضی برای اخذ تابعیت کشور المان نباید هیچ گونه سابقه کیفری داشته باشد .

کودکان خارجی برای حفظ تابعیت خود در کشور المان باید تا سن ۲۳ سالگی تابعیت المانی خود را ثابت کنند وگرنه تابعیت انها سلب می شود .

تابعیت کشور المان فقط از طریق درخواست تابعیت اعطا می شود و بدون درخواست هیچ گونه تابعیتی به فرد داده نمی شود ، والدین المانی فرزندی در خارج از کشور المان که تقاضای تابعیت المان برای فرزند خود را دارند باید ظرف یکسال تقاضای خود را به مسئولین کنسولگری المان اطلاع دهند . این نکته حائز اهمیت است که فردی که از والدین تبعه المانی متولد شده باشد در سن ۱۸ سالگی می تواند برای حفظ یا ترک تابعیت المانی خود تصمیم گیری و اقدام نماید .

کشور المان تابعیت مضاعف را نمی پذیرد و افرادی که خواهان لغو تابعیت المانی خود هستند باید از قوانین و شرایط خاصی اقدام نمایند و این نکته در کشور المان وجود دارد که تحت قانون اساسی کشور المان لغو تابعیت این کشور ممنوع می باشد . تمامی حقوق شهروندی فردی که تابعیت المانی خود را از دست داده باشد از وی سلب می گردد .

پاسپورت کشور المان گواهی تابعیت کشور المان می باشد و افرادی که تابعیت کشور المان را دارند بدون دریافت ویزا می توانند به کشور های عضو اتحادیه اروپا سفر کنند .

اخذ تابعیت آلمان از طریق تولد

اخذ تابعیت آلمان از طریق تولد را میتوان یکی از روش های مهاجرت به آلمان شناخت . البته باید به این موضوع اشاره کرد که راه های بسیار زیادی برای مهاجرت به این کشور زیبا وجود دارد که از جمله آن میتوان به تحصیل در آلمان , کار در آلمان , سرمایه گذاری در آلمان و … اشاره کرد که باید دید کدام یک از این راه ها برای شما عزیزان مناسب تر است .

تابعیت در لغت به معنای پیروی و اطاعت کردن می باشد که رابطه  ای است معنوی ، سیاسی ، حقوقی و بین المللی بین شخص و دولت . در یک دولت وظایف و حقوق افراد از حاکمیت نشات گرفته و هر یک در قبال دیگری دارای وظایف و حقوقی می باشد .

اقامت ؛

اقامت در لغت به معنای سکنی گزیدن ، سکون و توقف است و فرد را به قسمتی از خاک کشوری که در ان سکونت دارد ارتباط می دهد . اقامت به دو گونه می باشد : اقامت موقت و اقامت دائم

اگر شخصی از کشور خود خارج شود و به قصد سفر با ویزاهای توریستی وارد کشور دیگری گردد می تواند از کشور مورد نظر اقامت موقت دریافت نماید هم چنین اگر شخصی با انواع تایپ ویزاهای تحصیلی ، کاری ، ثبت شرکت  یا سرمایه گذاری به کشور دیگری سفر کرده و سکونت کند طبق قوانین خاص هر کشور می تواند با رعایت و انجام شرایط مطرح کشور متبوع برای دریافت اقامت ، درخواست اقامت دائم نماید .

به طور کلی در تمامی کشورها اخذ تابعیت از طریق تولد از دو نظام خاک و خون تشکیل می شود .

در نظام خون تابعیت شخص به تابعیت والدین و نسب وی باز می گردد درصورتی که در نظام خاک تابعیت شخص به محل تولد وی باز می گردد . کسب تابعیت در تمامی کشورها معمولا به اراده افراد بستگی ندارد و به ان ها تحمیل می گردد .

کشور المان به طور اصلی نظام خون را انتخاب نموده است به طوری که اگر طفلی با پدر یا مادر المانی در کشور المان یا خارج از المان متولد شود طبق اصل خون تابعیت المان را اتخاذ می کند اما در بعضی از موارد کشور المان به طور فرعی اصل خاک را مبنا قرار می دهد به عنوان مثال اگر طفلی در المان متولد شود که والدین وی بی تابعیت باشند یا مشخص نباشند ، طفل به طور فرعی از طریق نظام خاک تابعیت المان را می گیرد هم چنین والدین طفل که تابعیتی ندارند ( بی تابعیت ) نیز از طریق فرزند خود می توانند تابعیت کشور المان را کسب نمایند .

اگر طفلی در کشور المان به فرزند خواندگی گرفته شود و یکی از والدین وی تابعیت المان را داشته باشد طفل نیز به تبعیت از والد خود تابعیت کشور المان را دریافت می کند .

در اول ژانویه سال ۲۰۰۰ میلادی در کشور المان قانونی تصویب شد که کودکی که در کشور المان با پدر و مادر خارجی متولد شود با شرایطی می تواند تابعیت کشور المان را کسب نماید که این شرایط عبارت است از :

فرد تا سن ۲۱ سالگی به مدت ۸ سال مقیم کشور المان باشد و در این کشور زندگی کند .

فرد به مدت ۶ سال در یکی از مدارس کشور المان تحصیل کند .

والدین فرد مقیم دائم کشور المان باشند یا به مدت ۸ سال در این کشور زندگی کرده باشند .

فرد از یکی از مدارس کشور المان فارغ التحصیل شود .

فرد درکشور المان اموزش و موفقیت های حرفه ای داشته باشد .

متقاضی برای اخذ تابعیت کشور المان نباید هیچ گونه سابقه کیفری داشته باشد .

کودکان خارجی برای حفظ تابعیت خود در کشور المان باید تا سن ۲۳ سالگی تابعیت المانی خود را ثابت کنند وگرنه تابعیت انها سلب می شود .

تابعیت کشور المان فقط از طریق درخواست تابعیت اعطا می شود و بدون درخواست هیچ گونه تابعیتی به فرد داده نمی شود ، والدین المانی فرزندی در خارج از کشور المان که تقاضای تابعیت المان برای فرزند خود را دارند باید ظرف یکسال تقاضای خود را به مسئولین کنسولگری المان اطلاع دهند . این نکته حائز اهمیت است که فردی که از والدین تبعه المانی متولد شده باشد در سن ۱۸ سالگی می تواند برای حفظ یا ترک تابعیت المانی خود تصمیم گیری و اقدام نماید .

کشور المان تابعیت مضاعف را نمی پذیرد و افرادی که خواهان لغو تابعیت المانی خود هستند باید از قوانین و شرایط خاصی اقدام نمایند و این نکته در کشور المان وجود دارد که تحت قانون اساسی کشور المان لغو تابعیت این کشور ممنوع می باشد . تمامی حقوق شهروندی فردی که تابعیت المانی خود را از دست داده باشد از وی سلب می گردد .

پاسپورت کشور المان گواهی تابعیت کشور المان می باشد و افرادی که تابعیت کشور المان را دارند بدون دریافت ویزا می توانند به کشور های عضو اتحادیه اروپا سفر کنند .

 

 

مهاجرت به کانادا